\require{AMSmath} Haakjes wegwerken Met 2(2x-2)² moet je eerst de kwadraat uitrekenen en dan alles nog keer 2 doen of moet je die 2 erbij tellen. maurit Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 5 februari 2013 Antwoord Machtsverheffen gaat voor. Daarna nog alles vermenigvuldigen met 2. 't Is handig om haakjes te schrijven:$\begin{array}{l} 2\left( {2x - 2} \right)^2 = \\ 2(4x^2 - 8x + 4) = \\ 8x^2 - 16x + 8 \\ \end{array}$Zoiets moet het zijn.PSZelf vind ik $2\left( {2x - 2} \right)^2 = 8(x - 1)^2$ leuker... WvR dinsdag 5 februari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Met 2(2x-2)² moet je eerst de kwadraat uitrekenen en dan alles nog keer 2 doen of moet je die 2 erbij tellen. maurit Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 5 februari 2013
maurit Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 5 februari 2013
Machtsverheffen gaat voor. Daarna nog alles vermenigvuldigen met 2. 't Is handig om haakjes te schrijven:$\begin{array}{l} 2\left( {2x - 2} \right)^2 = \\ 2(4x^2 - 8x + 4) = \\ 8x^2 - 16x + 8 \\ \end{array}$Zoiets moet het zijn.PSZelf vind ik $2\left( {2x - 2} \right)^2 = 8(x - 1)^2$ leuker... WvR dinsdag 5 februari 2013
WvR dinsdag 5 februari 2013
©2001-2024 WisFaq