\require{AMSmath} Hoe bereken je r in oppervlakte Hoe bereken je 'r' als je alleen de oppervlakte weet? Cyenna Leerling mbo - vrijdag 25 januari 2013 Antwoord Ik veronderstel dat het over een cirkel gaat.Je weet dat de oppervlakte A = p.r2Dus r = Ö(A/p) LL zaterdag 26 januari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je 'r' als je alleen de oppervlakte weet? Cyenna Leerling mbo - vrijdag 25 januari 2013
Cyenna Leerling mbo - vrijdag 25 januari 2013
Ik veronderstel dat het over een cirkel gaat.Je weet dat de oppervlakte A = p.r2Dus r = Ö(A/p) LL zaterdag 26 januari 2013
LL zaterdag 26 januari 2013
©2001-2024 WisFaq