\require{AMSmath} Logartimen Als mnlog(m) = 5, wat is dan mnlog(m/n)1/2 Lisa Student Hoger Onderwijs België - zondag 20 januari 2013 Antwoord Ik neem aan dat je mnlog() bedoelde.Uit mnlog(m)=5 kan je halen dat (mn)5=m.Je kunt n uitdrukken in m.Helpt dat? WvR maandag 21 januari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als mnlog(m) = 5, wat is dan mnlog(m/n)1/2 Lisa Student Hoger Onderwijs België - zondag 20 januari 2013
Lisa Student Hoger Onderwijs België - zondag 20 januari 2013
Ik neem aan dat je mnlog() bedoelde.Uit mnlog(m)=5 kan je halen dat (mn)5=m.Je kunt n uitdrukken in m.Helpt dat? WvR maandag 21 januari 2013
WvR maandag 21 januari 2013
©2001-2024 WisFaq