\require{AMSmath} Goniometrische formules identiteiten bewijzen HoiIk moet dit bewijzen maar kom er niet uit, kan iemand me helpen?sin(a)=2·tan(a/2)/(1+tan2(a/2)) jenni 3de graad ASO - zaterdag 19 januari 2013 Antwoord Had je al gezien dat de volgende geldt:$\large\tan \left( {\frac{a}{2}} \right) = \frac{{\sin (a)}}{{1 + \cos (a)}}$Helpt dat? Zie Lijst van goniometrische gelijkheden WvR zondag 20 januari 2013 Re: Goniometrische formules identiteiten bewijzen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HoiIk moet dit bewijzen maar kom er niet uit, kan iemand me helpen?sin(a)=2·tan(a/2)/(1+tan2(a/2)) jenni 3de graad ASO - zaterdag 19 januari 2013
jenni 3de graad ASO - zaterdag 19 januari 2013
Had je al gezien dat de volgende geldt:$\large\tan \left( {\frac{a}{2}} \right) = \frac{{\sin (a)}}{{1 + \cos (a)}}$Helpt dat? Zie Lijst van goniometrische gelijkheden WvR zondag 20 januari 2013
Zie Lijst van goniometrische gelijkheden
WvR zondag 20 januari 2013
©2001-2024 WisFaq