Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Berekening totaal afgelost bedrag van lening

Ik zit met volgend probleem:

vraag: iemand wil een auto aankopen op afbetaling, met prijs = x , vaste JKP= i. Daarbij wil hij maandelijks maximaal bedrag = y afbetalen. Hij beschikt over bedrag die hij als voorschot = v wil betalen. Wat is het terug te betalen bedrag?

Alvast bedankt!

depoor
3de graad ASO - donderdag 17 januari 2013

Antwoord

Ga naar onderstaande website en klik op "intrestberekening".

Zie Wiskunde-interactief

LL
vrijdag 18 januari 2013

©2001-2024 WisFaq