\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69538 Re: Oppervlakte 4x2x0,5=42x0,5x0,5=0,5Delen door 5? Joey Leerling mbo - zondag 13 januari 2013 Antwoord Je hebt 4,5 m2 voor de buitenkant en 4,5 m2 voor de binnenkant. Dat is samen dan 9 m2. En dan... WvR zondag 13 januari 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
4x2x0,5=42x0,5x0,5=0,5Delen door 5? Joey Leerling mbo - zondag 13 januari 2013
Joey Leerling mbo - zondag 13 januari 2013
Je hebt 4,5 m2 voor de buitenkant en 4,5 m2 voor de binnenkant. Dat is samen dan 9 m2. En dan... WvR zondag 13 januari 2013
WvR zondag 13 januari 2013
©2001-2025 WisFaq