\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69499 Re: Voetbalveld Het antwoord is 8,75 km. Kan je de berekening uitleggen? Joey Leerling mbo - donderdag 10 januari 2013 Antwoord Nog zo wat...Wat is de omtrek van het voetbalveld?2\times68+2\times107=350 meterHandiger is:2\times(68+107)=2\times175=350Als je dat 25 keer doet hoeveel meter is dat in totaal?25\times350=8750 meterHoeveel kilometer is dat dan?Dat is dan 8,75 km.Moeilijk? WvR donderdag 10 januari 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Het antwoord is 8,75 km. Kan je de berekening uitleggen? Joey Leerling mbo - donderdag 10 januari 2013
Joey Leerling mbo - donderdag 10 januari 2013
Nog zo wat...Wat is de omtrek van het voetbalveld?2\times68+2\times107=350 meterHandiger is:2\times(68+107)=2\times175=350Als je dat 25 keer doet hoeveel meter is dat in totaal?25\times350=8750 meterHoeveel kilometer is dat dan?Dat is dan 8,75 km.Moeilijk? WvR donderdag 10 januari 2013
WvR donderdag 10 januari 2013
©2001-2025 WisFaq