\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68703 Re: Schrijf winstfunctie als functie en wanneer is winst maximaal? W(q) is max. voor q=30, zodat p=500-5(30)=350. Maar hoe kom je aan q=30? Paola Student hbo - zondag 6 januari 2013 Antwoord Paola, W(q)=-5q2+300q-15 is een bergparabool, met top q=300/10 = 30. kn zondag 6 januari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
W(q) is max. voor q=30, zodat p=500-5(30)=350. Maar hoe kom je aan q=30? Paola Student hbo - zondag 6 januari 2013
Paola Student hbo - zondag 6 januari 2013
Paola, W(q)=-5q2+300q-15 is een bergparabool, met top q=300/10 = 30. kn zondag 6 januari 2013
kn zondag 6 januari 2013
©2001-2024 WisFaq