\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68703 Re: Schrijf winstfunctie als functie en wanneer is winst maximaal? Ik zit ook met dezelfde opgave voor me. Ik snap niet waarom opbrengt pq is. Marga Student universiteit - zondag 6 januari 2013 Antwoord Marga, opbrengst=prijs p maal hoeveelheid q =pq. kn zondag 6 januari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zit ook met dezelfde opgave voor me. Ik snap niet waarom opbrengt pq is. Marga Student universiteit - zondag 6 januari 2013
Marga Student universiteit - zondag 6 januari 2013
Marga, opbrengst=prijs p maal hoeveelheid q =pq. kn zondag 6 januari 2013
kn zondag 6 januari 2013
©2001-2024 WisFaq