\require{AMSmath} Vormen vereenvoudigen Ik moet de volgende vorm vereenvoudigen: (sinß-cosß)(sinß+cosß)+ cos2ß Ik denk dat ik het eerste deel kan oplossen met de formule: (A-B)(A+B)=A2-B2 Maar dan zit ik vast! Zou iemand mij a.u.b. kunnen verder helpen Rob 2de graad ASO - vrijdag 24 januari 2003 Antwoord Geen gek plan!Als je (sinß-cosß)(sinß+cosß) uitschrijft dan krijg je sin2ß-cos2ß. (sinß-cosß)(sinß+cosß)+ cos2ß = sin2ß-cos2ß + cos2ß = sin2ß ..en dat lijkt me toch al aardig vereenvoudigd. WvR vrijdag 24 januari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de volgende vorm vereenvoudigen: (sinß-cosß)(sinß+cosß)+ cos2ß Ik denk dat ik het eerste deel kan oplossen met de formule: (A-B)(A+B)=A2-B2 Maar dan zit ik vast! Zou iemand mij a.u.b. kunnen verder helpen Rob 2de graad ASO - vrijdag 24 januari 2003
Rob 2de graad ASO - vrijdag 24 januari 2003
Geen gek plan!Als je (sinß-cosß)(sinß+cosß) uitschrijft dan krijg je sin2ß-cos2ß. (sinß-cosß)(sinß+cosß)+ cos2ß = sin2ß-cos2ß + cos2ß = sin2ß ..en dat lijkt me toch al aardig vereenvoudigd. WvR vrijdag 24 januari 2003
WvR vrijdag 24 januari 2003
©2001-2024 WisFaq