\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69452 Re: Wat is de snelheid van deze cirkel? Ja. Ik bedoel dus als t is in seconden en x en y in cm. maria Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 januari 2013 Antwoord De straal van de cirkel is 2 cm, dus de omtrek is 4p cm. De periode is 2p seconden. De baansnelheid is $\large\frac{4\pi}{2\pi}$=2 cm/sec. WvR zondag 6 januari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja. Ik bedoel dus als t is in seconden en x en y in cm. maria Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 januari 2013
maria Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 januari 2013
De straal van de cirkel is 2 cm, dus de omtrek is 4p cm. De periode is 2p seconden. De baansnelheid is $\large\frac{4\pi}{2\pi}$=2 cm/sec. WvR zondag 6 januari 2013
WvR zondag 6 januari 2013
©2001-2024 WisFaq