\require{AMSmath} Vergelijking met breuken Help Ön/n=0,01 daphne Student hbo - zaterdag 29 december 2012 Antwoord Vooruit, omdat het bijna oudjaar is... $ \begin{array}{l} \frac{{\sqrt n }}{n} = 0,01 \\ \frac{{\sqrt n }}{n} = \frac{1}{{100}} \\ \frac{1}{{\sqrt n }} = \frac{1}{{100}} \\ \sqrt n = 100 \\ n = 10.000 \\ \end{array} $ Lees je de spelregels een keer... WvR zaterdag 29 december 2012 Re: Vergelijking met breuken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Help Ön/n=0,01 daphne Student hbo - zaterdag 29 december 2012
daphne Student hbo - zaterdag 29 december 2012
Vooruit, omdat het bijna oudjaar is... $ \begin{array}{l} \frac{{\sqrt n }}{n} = 0,01 \\ \frac{{\sqrt n }}{n} = \frac{1}{{100}} \\ \frac{1}{{\sqrt n }} = \frac{1}{{100}} \\ \sqrt n = 100 \\ n = 10.000 \\ \end{array} $ Lees je de spelregels een keer... WvR zaterdag 29 december 2012
WvR zaterdag 29 december 2012
©2001-2024 WisFaq