\require{AMSmath} Dubbele Integraal Goniometrische functie Ik zoek de oplossing van de volgende dubbele integraal (x3)sin(y3)dydx dy y=x2 tot 1 dx x=0 tot x=1 Frits Student hbo - vrijdag 28 december 2012 Antwoord Integratievolgorde veranderen: $\int_0^1\int_0^{\sqrt y} x^3\sin y^3\,dx\,dy$ kphart zaterdag 29 december 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zoek de oplossing van de volgende dubbele integraal (x3)sin(y3)dydx dy y=x2 tot 1 dx x=0 tot x=1 Frits Student hbo - vrijdag 28 december 2012
Frits Student hbo - vrijdag 28 december 2012
Integratievolgorde veranderen: $\int_0^1\int_0^{\sqrt y} x^3\sin y^3\,dx\,dy$ kphart zaterdag 29 december 2012
kphart zaterdag 29 december 2012
©2001-2024 WisFaq