\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69350 Re: Derde machten beschrijven Sorry kunt u bij b wat meer toelichting geven hoe ik dit moet lezen? Ik snap het nog steeds niet hoe je dit moet beschouwen. bouddo Leerling mbo - dinsdag 25 december 2012 Antwoord Je rekent van de vorige term de waarde van n uit door de derdemachtswortel te nemen, telt er 1 bij op en je neemt de derde macht.27 bepalen op grond van de voorafgaande term:8$\to$38=2$\to$3$\to$33=27Flauw hoor... WvR dinsdag 25 december 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry kunt u bij b wat meer toelichting geven hoe ik dit moet lezen? Ik snap het nog steeds niet hoe je dit moet beschouwen. bouddo Leerling mbo - dinsdag 25 december 2012
bouddo Leerling mbo - dinsdag 25 december 2012
Je rekent van de vorige term de waarde van n uit door de derdemachtswortel te nemen, telt er 1 bij op en je neemt de derde macht.27 bepalen op grond van de voorafgaande term:8$\to$38=2$\to$3$\to$33=27Flauw hoor... WvR dinsdag 25 december 2012
WvR dinsdag 25 december 2012
©2001-2024 WisFaq