\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 69314 Re: Re: Bewijs de top uit de ABC formule Bedankt weer voor je reactie! Ik redeneerde als volgt: Stel dat het linker snijpunt op x = -2 ligt en het rechter op x = 6, dan bereken ik 6 - - 2 / 2 = 4, op jouw manier bereken ik -2 + 6 = 4 / 2 = 2 Ik zie het!! de lijn door de top ligt op x = 2 en niet x = 4. Bedankt hoor! Die fout maak ik niet meer! Boudui Iets anders - donderdag 20 december 2012 Antwoord Precies... WvR donderdag 20 december 2012 Re: Re: Re: Bewijs de top uit de ABC formule ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt weer voor je reactie! Ik redeneerde als volgt: Stel dat het linker snijpunt op x = -2 ligt en het rechter op x = 6, dan bereken ik 6 - - 2 / 2 = 4, op jouw manier bereken ik -2 + 6 = 4 / 2 = 2 Ik zie het!! de lijn door de top ligt op x = 2 en niet x = 4. Bedankt hoor! Die fout maak ik niet meer! Boudui Iets anders - donderdag 20 december 2012
Boudui Iets anders - donderdag 20 december 2012
Precies... WvR donderdag 20 december 2012
WvR donderdag 20 december 2012
©2001-2024 WisFaq