Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Geen X en Y assen bij grafiek

Ik heb nu sinds kort dat ik geen X-as en Y-as meer zie bij de 'functie' Graph als ik een formule invul bij Y1 en/of Y2. Ook als ik bijvoorbeeld het standaard window pak. dus; Xmin=-10, Xmax=10 en Ymin=-10, Ymax=10. Ik zie dus wel de grafiek lijn (bijvoorbeel een parabool of zo) maar niet de assen. Weet iemand waar dit aan ligt en hoe ik die assen weer kan zien? Ik heb namelijk morgen een examen en als je dan een grafiek moet tekenen kan ik niet zien hoe de grafiek 'in' de assen ligt.

Kirste
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 16 december 2012

Antwoord

Onder de knop 'format' vind je de optie 'axes on-off'

MBL
zondag 16 december 2012

©2001-2024 WisFaq