\require{AMSmath} T bepalen Hoe bepaal ik t want de rekenmachine geeft error bij de volgende opgave: 1,0414t=8,4 t=1.0414log8,4=log8,4/log1,0414 geeft [error] op de rekenmachine bouddo Leerling mbo - dinsdag 11 december 2012 Antwoord Je schrijft log(8,4) met een komma. Een rekenmachine heeft liever een puntje! Dus 8.4 MBL dinsdag 11 december 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bepaal ik t want de rekenmachine geeft error bij de volgende opgave: 1,0414t=8,4 t=1.0414log8,4=log8,4/log1,0414 geeft [error] op de rekenmachine bouddo Leerling mbo - dinsdag 11 december 2012
bouddo Leerling mbo - dinsdag 11 december 2012
Je schrijft log(8,4) met een komma. Een rekenmachine heeft liever een puntje! Dus 8.4 MBL dinsdag 11 december 2012
MBL dinsdag 11 december 2012
©2001-2024 WisFaq