\require{AMSmath} Machtsfunctie Ik moet een machtsfunctie opstellen. Afgelezen uit een logaritmische schaalverdeling: R(1)=2.2 en R(70)=20.y=c·xb. Hoe bereken ik b? Nina Student universiteit - maandag 10 december 2012 Antwoord Het is een kwestie van invullen:2.2=c·1b20=c·70b2.2=c20=2.2·70b70b$\approx$9.0909...b$\approx\large\frac{log(9.0909...)}{log(70)}$b$\approx$0.51954...y=2.2·x0.51954...Helpt dat? WvR maandag 10 december 2012 Re: Machtsfunctie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet een machtsfunctie opstellen. Afgelezen uit een logaritmische schaalverdeling: R(1)=2.2 en R(70)=20.y=c·xb. Hoe bereken ik b? Nina Student universiteit - maandag 10 december 2012
Nina Student universiteit - maandag 10 december 2012
Het is een kwestie van invullen:2.2=c·1b20=c·70b2.2=c20=2.2·70b70b$\approx$9.0909...b$\approx\large\frac{log(9.0909...)}{log(70)}$b$\approx$0.51954...y=2.2·x0.51954...Helpt dat? WvR maandag 10 december 2012
WvR maandag 10 december 2012
©2001-2024 WisFaq