\require{AMSmath} Vereenvoudigen van machten Ik probeer op de vereenvoudiging en de tussen liggende stappen te komen maar ik kom niet uit deze vraag:a-3·3Öa2b·b2 sander Student hbo - maandag 10 december 2012 Antwoord $\large\begin{array}{l} a^{ - 3} \cdot \sqrt[3]{{a^2 b}} \cdot b^2 = \\ a^{ - 3} \cdot \left( {a^2 b} \right)^{\frac{1}{3}} \cdot b^2 = \\ a^{ - 3} \cdot a^{\frac{2}{3}} \cdot b^{\frac{1}{3}} \cdot b^2 = \\ a^{ - 2\frac{1}{3}} \cdot b^{2\frac{1}{3}} \\ \end{array}$Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR maandag 10 december 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik probeer op de vereenvoudiging en de tussen liggende stappen te komen maar ik kom niet uit deze vraag:a-3·3Öa2b·b2 sander Student hbo - maandag 10 december 2012
sander Student hbo - maandag 10 december 2012
$\large\begin{array}{l} a^{ - 3} \cdot \sqrt[3]{{a^2 b}} \cdot b^2 = \\ a^{ - 3} \cdot \left( {a^2 b} \right)^{\frac{1}{3}} \cdot b^2 = \\ a^{ - 3} \cdot a^{\frac{2}{3}} \cdot b^{\frac{1}{3}} \cdot b^2 = \\ a^{ - 2\frac{1}{3}} \cdot b^{2\frac{1}{3}} \\ \end{array}$Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR maandag 10 december 2012
WvR maandag 10 december 2012
©2001-2024 WisFaq