\require{AMSmath} Ontbinden in factoren Kunt u mij vertellen hoe je : x²+$\frac{7}{12}$x-1 kan ontbinden in factoren?Met vriendelijke groet,Sjon Sjon Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 9 december 2012 Antwoord $\Large\begin{array}{l} x^2 + \frac{7}{{12}}x - 1 \\ \frac{{12x^2 + 7x - 12}}{{12}} \\ \frac{{12x^2 + 16x - 9x - 12}}{{12}} \\ \frac{{4x(3x + 4) - 3(3x + 4)}}{{12}} \\ \frac{{(4x - 3)(3x + 4)}}{{12}} \\ \end{array}$Zoiets?Zie ook Ontbinden in factoren WvR maandag 10 december 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u mij vertellen hoe je : x²+$\frac{7}{12}$x-1 kan ontbinden in factoren?Met vriendelijke groet,Sjon Sjon Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 9 december 2012
Sjon Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 9 december 2012
$\Large\begin{array}{l} x^2 + \frac{7}{{12}}x - 1 \\ \frac{{12x^2 + 7x - 12}}{{12}} \\ \frac{{12x^2 + 16x - 9x - 12}}{{12}} \\ \frac{{4x(3x + 4) - 3(3x + 4)}}{{12}} \\ \frac{{(4x - 3)(3x + 4)}}{{12}} \\ \end{array}$Zoiets?Zie ook Ontbinden in factoren WvR maandag 10 december 2012
WvR maandag 10 december 2012
©2001-2024 WisFaq