\require{AMSmath} Oplossingen van xx Voor welke waarde van k heeft de vergelijking xx = k geen oplossingen? Eén oplossing? Twee oplossingen?Weten jullie hoe ik hieraan kan beginnen, ik weet echt niet hoe het moet...Alvast bedankt! Dries 3de graad ASO - zaterdag 8 december 2012 Antwoord xx kun je schrijven als (eln(x)x=ex×ln(x)Helpt dat? hk zaterdag 8 december 2012 Re: Oplossingen van xx ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor welke waarde van k heeft de vergelijking xx = k geen oplossingen? Eén oplossing? Twee oplossingen?Weten jullie hoe ik hieraan kan beginnen, ik weet echt niet hoe het moet...Alvast bedankt! Dries 3de graad ASO - zaterdag 8 december 2012
Dries 3de graad ASO - zaterdag 8 december 2012
xx kun je schrijven als (eln(x)x=ex×ln(x)Helpt dat? hk zaterdag 8 december 2012
hk zaterdag 8 december 2012
©2001-2024 WisFaq