\require{AMSmath} Ongelijkheid algebraïsch oplossen $\Large\frac{{x + 2}}{{x + 1}} \le \frac{{x + 3}}{{x - 1}}$Hoe los ik dit op? Sofie 3de graad ASO - zondag 2 december 2012 Antwoord Misschien kan je eerst 's kijken naar Re: Oplossen van een ongelijkheid. Daar staat het uitgelegd...Daarna nog vragen? Dan horen we 't wel. WvR zondag 2 december 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
$\Large\frac{{x + 2}}{{x + 1}} \le \frac{{x + 3}}{{x - 1}}$Hoe los ik dit op? Sofie 3de graad ASO - zondag 2 december 2012
Sofie 3de graad ASO - zondag 2 december 2012
Misschien kan je eerst 's kijken naar Re: Oplossen van een ongelijkheid. Daar staat het uitgelegd...Daarna nog vragen? Dan horen we 't wel. WvR zondag 2 december 2012
WvR zondag 2 december 2012
©2001-2024 WisFaq