\require{AMSmath} Phi en de cosinus van 72° Hoe druk je de cos72° uit in Phi? Richar Student hbo - dinsdag 27 november 2012 Antwoord $\cos (72^\circ ) = \Large\frac{1}{{2\phi }}$Zie bijvoorbeeld Cut The Knot - cos 36° of Golden ratio and special angles WvR dinsdag 27 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe druk je de cos72° uit in Phi? Richar Student hbo - dinsdag 27 november 2012
Richar Student hbo - dinsdag 27 november 2012
$\cos (72^\circ ) = \Large\frac{1}{{2\phi }}$Zie bijvoorbeeld Cut The Knot - cos 36° of Golden ratio and special angles WvR dinsdag 27 november 2012
WvR dinsdag 27 november 2012
©2001-2024 WisFaq