\require{AMSmath} Differentieren en integreren Bepaal de afgeleide van de volgende funfie en schrijf het andwoord zo kort mogelijk:f(x)= 4xlnx f(x)=...............f(x)= tan2x f(x)=...............x(t)=x(0)+v(0)ˇt+1/2at2 dx(t)/dt=........... rick Leerling mbo - dinsdag 27 november 2012 Antwoord Nou vooruit, ééntje dan omdat je het zo ontwapenend vraagt. Maar het is echt de bedoeling dat je iets van eigen inspanningen laat zien en het zonder enig commentaar insturen van wat sommen valt niet daaronder!f(x) = 4x.ln(x) geeft f'(x) = 4.ln(x) + 4x. 1/x = 4ln(x) + 4.Da's alles en de gebruikte regel is de productregel. MBL dinsdag 27 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de afgeleide van de volgende funfie en schrijf het andwoord zo kort mogelijk:f(x)= 4xlnx f(x)=...............f(x)= tan2x f(x)=...............x(t)=x(0)+v(0)ˇt+1/2at2 dx(t)/dt=........... rick Leerling mbo - dinsdag 27 november 2012
rick Leerling mbo - dinsdag 27 november 2012
Nou vooruit, ééntje dan omdat je het zo ontwapenend vraagt. Maar het is echt de bedoeling dat je iets van eigen inspanningen laat zien en het zonder enig commentaar insturen van wat sommen valt niet daaronder!f(x) = 4x.ln(x) geeft f'(x) = 4.ln(x) + 4x. 1/x = 4ln(x) + 4.Da's alles en de gebruikte regel is de productregel. MBL dinsdag 27 november 2012
MBL dinsdag 27 november 2012
©2001-2024 WisFaq