\require{AMSmath} Wortels herleiden Ik snap dit niet: √28+√63 sara Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 22 november 2012 Antwoord Gebruik dat 28 = 4 . 7 en 63 = 9 . 7(en in elk geval is het NIET √(91) ) MBL donderdag 22 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap dit niet: √28+√63 sara Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 22 november 2012
sara Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 22 november 2012
Gebruik dat 28 = 4 . 7 en 63 = 9 . 7(en in elk geval is het NIET √(91) ) MBL donderdag 22 november 2012
MBL donderdag 22 november 2012
©2001-2024 WisFaq