\require{AMSmath} Periode van de volgende sinusoide wordt de periode gevraagd: y=120cos(π5⋅x) p=2pi/5pi=2/5 maar het antwoord op het net geeft periode is 10 dit begrijp ik niet bouddo Leerling mbo - donderdag 8 november 2012 Antwoord De periode is inderdaad 2/5 LL donderdag 8 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
van de volgende sinusoide wordt de periode gevraagd: y=120cos(π5⋅x) p=2pi/5pi=2/5 maar het antwoord op het net geeft periode is 10 dit begrijp ik niet bouddo Leerling mbo - donderdag 8 november 2012
bouddo Leerling mbo - donderdag 8 november 2012
De periode is inderdaad 2/5 LL donderdag 8 november 2012
LL donderdag 8 november 2012
©2001-2024 WisFaq