\require{AMSmath} Complexe oplossingen bepalen Beste heer, mevrouw, Ik heb moeite met het volgende vraagstuk; Bepaal alle complexe oplossingen Van z^5=-32, in de vorm van z=r*e^ių Zou u mij kunnen vertellen hoe ik dit vraagstuk aan moet pakken en moet uitwerken? Mvg, Floris Floris Student universiteit - zaterdag 3 november 2012 Antwoord -32 schrijf je als 32.epi. Uiteraard kun je bij het argument van -32 steeds 2kp bijtellen. Met r5.e5ji = 32.epi moet dat dan toch verder wel lukken. MBL zaterdag 3 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste heer, mevrouw, Ik heb moeite met het volgende vraagstuk; Bepaal alle complexe oplossingen Van z^5=-32, in de vorm van z=r*e^ių Zou u mij kunnen vertellen hoe ik dit vraagstuk aan moet pakken en moet uitwerken? Mvg, Floris Floris Student universiteit - zaterdag 3 november 2012
Floris Student universiteit - zaterdag 3 november 2012
-32 schrijf je als 32.epi. Uiteraard kun je bij het argument van -32 steeds 2kp bijtellen. Met r5.e5ji = 32.epi moet dat dan toch verder wel lukken. MBL zaterdag 3 november 2012
MBL zaterdag 3 november 2012
©2001-2024 WisFaq