\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68833 Re: Theepot Sorry maar ik snap het niet meer. saar Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 november 2012 Antwoord Als 3/4 deel 1,5 liter is, dan is 1/4 deel toch 1,5 : 3 = 0,5 liter ??Gewoon delen door 3.En 4/4 (dus 100 %, dus een volle theepot) is dan weer 4 keer zoveel.En 4 x 0,5 = ?? MBL zaterdag 3 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry maar ik snap het niet meer. saar Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 november 2012
saar Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 november 2012
Als 3/4 deel 1,5 liter is, dan is 1/4 deel toch 1,5 : 3 = 0,5 liter ??Gewoon delen door 3.En 4/4 (dus 100 %, dus een volle theepot) is dan weer 4 keer zoveel.En 4 x 0,5 = ?? MBL zaterdag 3 november 2012
MBL zaterdag 3 november 2012
©2001-2024 WisFaq