Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Tijd

Een zwembad met lengte 6 m, breedte 4 m en diepte 1 m wordt gevuld met een tuinslang. Uit de tuinslang komt 25 liter water per minuut.
Hoelang duurt het voordat het zwembad is gevuld?

sara
Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 november 2012

Antwoord

Bereken de inhoud van het zwembad:
6 m·4 m·1 m = 24 m3 = 24.000 dm3 = 24.000 liter
En dan?
Nu jij!

WvR
vrijdag 2 november 2012

 Re: Tijd 

©2001-2024 WisFaq