\require{AMSmath} Formule Ik moet weten wat de M is.1,0.105×(50+M)=1,8.105×(25+M)Wat is M? yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 31 oktober 2012 Antwoord 't Is een kwestie van het oplossen van de vergelijking.1,0·105·(50+M)=1,8·105·(25+M)Eerst maar 's links en rechts delen door 105.1,0·(50+M)=1,8·(25+M)Dan de haakjes wegwerken.50+M=45+1,8M5=0,8MM=61/4Helpt dat? WvR woensdag 31 oktober 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet weten wat de M is.1,0.105×(50+M)=1,8.105×(25+M)Wat is M? yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 31 oktober 2012
yalda Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 31 oktober 2012
't Is een kwestie van het oplossen van de vergelijking.1,0·105·(50+M)=1,8·105·(25+M)Eerst maar 's links en rechts delen door 105.1,0·(50+M)=1,8·(25+M)Dan de haakjes wegwerken.50+M=45+1,8M5=0,8MM=61/4Helpt dat? WvR woensdag 31 oktober 2012
WvR woensdag 31 oktober 2012
©2001-2024 WisFaq