\require{AMSmath} Hoe zie ik in formule dat het een logaritmen is Hoe kan ik zien dat23x-2 $\le$ 1/3het zelfde is als23x-2 $\le$ 22log 1/3 is?Bij voorbaat dank! Caro Student universiteit - maandag 22 oktober 2012 Antwoord Dat zou je al hebben moeten kunnen weten.Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen en regel L4.Zie ook rekenregels.Begrijp je ook waarom? WvR maandag 22 oktober 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik zien dat23x-2 $\le$ 1/3het zelfde is als23x-2 $\le$ 22log 1/3 is?Bij voorbaat dank! Caro Student universiteit - maandag 22 oktober 2012
Caro Student universiteit - maandag 22 oktober 2012
Dat zou je al hebben moeten kunnen weten.Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen en regel L4.Zie ook rekenregels.Begrijp je ook waarom? WvR maandag 22 oktober 2012
WvR maandag 22 oktober 2012
©2001-2024 WisFaq