\require{AMSmath} Logaritmische vergelijkingen 2log x · logx/log4 ·logx/log8 = 4/3 Kim 3de graad ASO - woensdag 22 januari 2003 Antwoord Hoi,Je zet best alles in 2log(x):Bedenk dat log(x)/log(b)=blog(x), dat log(xy)=y.log(x) en dat x=blog(bx).2log(x).log(x)/log(4).log(x)/log(8)=4/32log(x).log(x)/(2.log(2)).log(x)/(3.log(2))=4/32log3(x)=6.4/32log3(x)=82log(x)=2x=4Groetjes,Johan andros woensdag 22 januari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2log x · logx/log4 ·logx/log8 = 4/3 Kim 3de graad ASO - woensdag 22 januari 2003
Kim 3de graad ASO - woensdag 22 januari 2003
Hoi,Je zet best alles in 2log(x):Bedenk dat log(x)/log(b)=blog(x), dat log(xy)=y.log(x) en dat x=blog(bx).2log(x).log(x)/log(4).log(x)/log(8)=4/32log(x).log(x)/(2.log(2)).log(x)/(3.log(2))=4/32log3(x)=6.4/32log3(x)=82log(x)=2x=4Groetjes,Johan andros woensdag 22 januari 2003
andros woensdag 22 januari 2003
©2001-2024 WisFaq