\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68663 Re: Re: Hoofdstelling van de analyse Wat stom! Dat klopt inderdaad. Maar dan heeft de functie nog steeds geen nulpunten toch?. Alleen bij x=0, maar die geldt niet.. Tara Student hbo - vrijdag 19 oktober 2012 Antwoord Je hebt nu als afgeleide y'= 3ex/4x - 3eÖ(x)/8x en nulstelling levert dan op 6ex - 3eÖ(x) = 0 en dat lukt wel, denk ik. MBL vrijdag 19 oktober 2012 Re: Re: Re: Hoofdstelling van de analyse ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat stom! Dat klopt inderdaad. Maar dan heeft de functie nog steeds geen nulpunten toch?. Alleen bij x=0, maar die geldt niet.. Tara Student hbo - vrijdag 19 oktober 2012
Tara Student hbo - vrijdag 19 oktober 2012
Je hebt nu als afgeleide y'= 3ex/4x - 3eÖ(x)/8x en nulstelling levert dan op 6ex - 3eÖ(x) = 0 en dat lukt wel, denk ik. MBL vrijdag 19 oktober 2012
MBL vrijdag 19 oktober 2012
©2001-2024 WisFaq