\require{AMSmath} Iets tot de x-de uitrekenen 28^8-x bereken X hoe doe je dat? Jordan Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 januari 2003 Antwoord Hoi, Bedoel je dat 288-x = 0 ??? In dat geval zijn er geen oplossingen Of bedoel je 288-x = 0 In dat geval is x = 288 x = 37780199336 Koen woensdag 22 januari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
28^8-x bereken X hoe doe je dat? Jordan Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 januari 2003
Jordan Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 januari 2003
Hoi, Bedoel je dat 288-x = 0 ??? In dat geval zijn er geen oplossingen Of bedoel je 288-x = 0 In dat geval is x = 288 x = 37780199336 Koen woensdag 22 januari 2003
Koen woensdag 22 januari 2003
©2001-2024 WisFaq