\require{AMSmath} Hoeken Bepaal alle waarden van x waarvoor cosx=0,6 in graden nauwkeurig.Domein[-90,450] Met de eenheidscircel kom ik aan de volgende hoekenx=53 v x=307 (als ik spiegel in de xas) in de model uitwerking komt de hoek 413 nog voor maar ik zie niet hoe je die krijgt. bouddo Leerling mbo - donderdag 18 oktober 2012 Antwoord Toen je 53° vond, kon je ook meteen -53° toevoegen. En als je bij je 53° nog eens 360° bijtelt, vind je de hoek die je nog zocht. MBL donderdag 18 oktober 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal alle waarden van x waarvoor cosx=0,6 in graden nauwkeurig.Domein[-90,450] Met de eenheidscircel kom ik aan de volgende hoekenx=53 v x=307 (als ik spiegel in de xas) in de model uitwerking komt de hoek 413 nog voor maar ik zie niet hoe je die krijgt. bouddo Leerling mbo - donderdag 18 oktober 2012
bouddo Leerling mbo - donderdag 18 oktober 2012
Toen je 53° vond, kon je ook meteen -53° toevoegen. En als je bij je 53° nog eens 360° bijtelt, vind je de hoek die je nog zocht. MBL donderdag 18 oktober 2012
MBL donderdag 18 oktober 2012
©2001-2024 WisFaq