\require{AMSmath} Afgeleide van arcsin en arctan Bereken de tweede afgeleide van f(x)=3arctan(x2)en bereken de afgeleide van f(x)=arcsin(1/2t3) Ik heb zelf even gekeken n.a.v jullie antwoord. Voor de eerste opdracht zit ik steeds met die 3 in de knoei, en voor de tweede heb ik dit als uitkomst ??? 1/1-x2(1/2t3·11/2t2)=1/2t3·11/2t2/1-x2 Ik hoor het wel. Alvast bedankt Marco Student hbo - dinsdag 21 januari 2003 Antwoord Je gebruikt een tweetal rekenregels: Dus: Aardig 'recht' voor z'n raap, lijkt me... En: Iets lastiger, maar ook niet heel erg 'ingewikkeld', toch? Kijk maar eens goed! Zie vraag 6716 WvR woensdag 22 januari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken de tweede afgeleide van f(x)=3arctan(x2)en bereken de afgeleide van f(x)=arcsin(1/2t3) Ik heb zelf even gekeken n.a.v jullie antwoord. Voor de eerste opdracht zit ik steeds met die 3 in de knoei, en voor de tweede heb ik dit als uitkomst ??? 1/1-x2(1/2t3·11/2t2)=1/2t3·11/2t2/1-x2 Ik hoor het wel. Alvast bedankt Marco Student hbo - dinsdag 21 januari 2003
Marco Student hbo - dinsdag 21 januari 2003
Je gebruikt een tweetal rekenregels: Dus: Aardig 'recht' voor z'n raap, lijkt me... En: Iets lastiger, maar ook niet heel erg 'ingewikkeld', toch? Kijk maar eens goed! Zie vraag 6716 WvR woensdag 22 januari 2003
Zie vraag 6716
WvR woensdag 22 januari 2003
©2001-2024 WisFaq