\require{AMSmath} Tweedegraadsfuncties en ontbinden in factoren hoe moet ik deze vergelijkingen oplossen?(x-2)(x-6)+(x-2)(3x-4)=0(2x2-x)2-2(2x2-x)+1=0(x-3)2=25x2(x2+2x-2)(12x2+x-1)=06x2+y-6=5x soraya 3de graad ASO - zondag 30 september 2012 Antwoord soraya,Breng x-2 buiten haakjes, dus (x-2)(x-6+3x-4)=(x-2)(4x-10)=0, zodat x=2, x=2,5 de oplossingen zijn. kn zondag 30 september 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe moet ik deze vergelijkingen oplossen?(x-2)(x-6)+(x-2)(3x-4)=0(2x2-x)2-2(2x2-x)+1=0(x-3)2=25x2(x2+2x-2)(12x2+x-1)=06x2+y-6=5x soraya 3de graad ASO - zondag 30 september 2012
soraya 3de graad ASO - zondag 30 september 2012
soraya,Breng x-2 buiten haakjes, dus (x-2)(x-6+3x-4)=(x-2)(4x-10)=0, zodat x=2, x=2,5 de oplossingen zijn. kn zondag 30 september 2012
kn zondag 30 september 2012
©2001-2024 WisFaq