\require{AMSmath} Zoek a en b voor alle x Zoek a en b voor iedere x ϵ R+/(0)geldt dat y'+a(y')2+(by')/x =0 met y=ln(ln(x)). beetje hulp zou welkom zijn :) bara 3de graad ASO - woensdag 26 september 2012 Antwoord bara,y'(x)=1/(xlnx) en y''(x)=-(1+lnx)/(xlnx)2. Nu invullen. kn woensdag 26 september 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zoek a en b voor iedere x ϵ R+/(0)geldt dat y'+a(y')2+(by')/x =0 met y=ln(ln(x)). beetje hulp zou welkom zijn :) bara 3de graad ASO - woensdag 26 september 2012
bara 3de graad ASO - woensdag 26 september 2012
bara,y'(x)=1/(xlnx) en y''(x)=-(1+lnx)/(xlnx)2. Nu invullen. kn woensdag 26 september 2012
kn woensdag 26 september 2012
©2001-2024 WisFaq