\require{AMSmath} Discriminant tweedegraadsvergelijking Ik kom er maar niet uit.Wat is de discriminant van de tweedegraadsvergelijking:2x2-3x-0.5=0Het antwoord is 13, maar ik kom steeds op 5 uit met de formule b2-4ac. elle Student universiteit - dinsdag 25 september 2012 Antwoord Voor 2x2-3x-$\frac{1}{2}$ is: a=2, b=-3 en c=$-\frac{1}{2}$Dan is b2-4ac=(-3)2-4·2·$-\frac{1}{2}$=9+4=13 WvR dinsdag 25 september 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom er maar niet uit.Wat is de discriminant van de tweedegraadsvergelijking:2x2-3x-0.5=0Het antwoord is 13, maar ik kom steeds op 5 uit met de formule b2-4ac. elle Student universiteit - dinsdag 25 september 2012
elle Student universiteit - dinsdag 25 september 2012
Voor 2x2-3x-$\frac{1}{2}$ is: a=2, b=-3 en c=$-\frac{1}{2}$Dan is b2-4ac=(-3)2-4·2·$-\frac{1}{2}$=9+4=13 WvR dinsdag 25 september 2012
WvR dinsdag 25 september 2012
©2001-2024 WisFaq