\require{AMSmath} Logaritmen 10 log ( I / 10^-12) L = 76,43 = 10 log ( I / 10^-12) Bereken I Nor Te Leerling mbo - zondag 23 september 2012 Antwoord Ik neem aan dat je bedoelt: 76,43=10log(I/10^-12). b=10log(a) kun je omschrijven to a=10b In jouw geval dus I/10^-12=1076,43 Dus I=1076,43*10-12=1064,43 hk maandag 24 september 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
10 log ( I / 10^-12) L = 76,43 = 10 log ( I / 10^-12) Bereken I Nor Te Leerling mbo - zondag 23 september 2012
Nor Te Leerling mbo - zondag 23 september 2012
Ik neem aan dat je bedoelt: 76,43=10log(I/10^-12). b=10log(a) kun je omschrijven to a=10b In jouw geval dus I/10^-12=1076,43 Dus I=1076,43*10-12=1064,43 hk maandag 24 september 2012
hk maandag 24 september 2012
©2001-2024 WisFaq