\require{AMSmath} Afgeleide logaritmen De functie y, gegeven door: x - cos x . ln( tanx + 1/cosx) , voldoet in )0,p/2( aan de betrekking van de vorm: y'' + y = a.tan x! Bepaal a! Jerse Overige TSO-BSO - vrijdag 21 september 2012 Antwoord Netjes invullen en vereenvoudigen en je vindt $a=-1$. kphart vrijdag 21 september 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De functie y, gegeven door: x - cos x . ln( tanx + 1/cosx) , voldoet in )0,p/2( aan de betrekking van de vorm: y'' + y = a.tan x! Bepaal a! Jerse Overige TSO-BSO - vrijdag 21 september 2012
Jerse Overige TSO-BSO - vrijdag 21 september 2012
Netjes invullen en vereenvoudigen en je vindt $a=-1$. kphart vrijdag 21 september 2012
kphart vrijdag 21 september 2012
©2001-2024 WisFaq