\require{AMSmath} Substitueren logaritme Substitueer A in B en vereenvoudig het resultaatA: Y=4tB: 4 t= log(3x)Ik snap niet wat ik hier moet doen. Kunt u me het uitleggen? Heel vriendelijk dank alvast. G Dimd Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 21 september 2012 Antwoord Op 1. Rekenregels machten en logaritmen bij regel L4 staat de regel die je nodig hebt:$\large y = 4^{{}^4\log (3x)} = 3x$Meer moet het niet zijn. De regels maar 's leren denk ik... WvR vrijdag 21 september 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Substitueer A in B en vereenvoudig het resultaatA: Y=4tB: 4 t= log(3x)Ik snap niet wat ik hier moet doen. Kunt u me het uitleggen? Heel vriendelijk dank alvast. G Dimd Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 21 september 2012
A: Y=4tB: 4 t= log(3x)
G Dimd Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 21 september 2012
Op 1. Rekenregels machten en logaritmen bij regel L4 staat de regel die je nodig hebt:$\large y = 4^{{}^4\log (3x)} = 3x$Meer moet het niet zijn. De regels maar 's leren denk ik... WvR vrijdag 21 september 2012
WvR vrijdag 21 september 2012
©2001-2024 WisFaq