\require{AMSmath} Ontbinden in factoren en nulpunt(en) HalloHoe kan deze vierdegraads vergelijking/functie ontbinden in factoren en daarna de nulpen hiervan vinden? 5184-432t+12t3-t4=0.Dank u wel voor een spoedig antwoord! tugba 3de graad ASO - zondag 2 september 2012 Antwoord 5184-432t+12t3-t4= 432(12-t)+t3×(12-t)= (12-t)×(432+t3) hk dinsdag 4 september 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HalloHoe kan deze vierdegraads vergelijking/functie ontbinden in factoren en daarna de nulpen hiervan vinden? 5184-432t+12t3-t4=0.Dank u wel voor een spoedig antwoord! tugba 3de graad ASO - zondag 2 september 2012
tugba 3de graad ASO - zondag 2 september 2012
5184-432t+12t3-t4= 432(12-t)+t3×(12-t)= (12-t)×(432+t3) hk dinsdag 4 september 2012
hk dinsdag 4 september 2012
©2001-2024 WisFaq