\require{AMSmath} Vierkantsvergelijking ik kom niet uit de volgende vergelijking:x2=(1+$\large\frac{1}{x}$)2Wie kan me verder helpen? Alvast bedankt. herman Iets anders - zondag 2 september 2012 Antwoord Wat dacht je van:$\eqalign{ & x^2 = \left( {1 + \frac{1}{x}} \right)^2 \cr & x = 1 + \frac{1}{x} \vee x = - 1 - \frac{1}{x} \cr}$De eerste vergelijking geeft twee oplossingen en de tweede vergelijking geeft geen oplossingen. WvR zondag 2 september 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik kom niet uit de volgende vergelijking:x2=(1+$\large\frac{1}{x}$)2Wie kan me verder helpen? Alvast bedankt. herman Iets anders - zondag 2 september 2012
herman Iets anders - zondag 2 september 2012
Wat dacht je van:$\eqalign{ & x^2 = \left( {1 + \frac{1}{x}} \right)^2 \cr & x = 1 + \frac{1}{x} \vee x = - 1 - \frac{1}{x} \cr}$De eerste vergelijking geeft twee oplossingen en de tweede vergelijking geeft geen oplossingen. WvR zondag 2 september 2012
WvR zondag 2 september 2012
©2001-2024 WisFaq