\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62717 Re: Buffels, schapen en varkens Beste,Ik weet dat ik een 3x3 matrix moet opstellen maar weet niet wat ik erin moet schrijven. Zouden jullie deze oef aub kunnen oplossen,helemaal?Ik heb morgen namelijk herexamen.Graag snel antwoord en bedankt! Freder 3de graad ASO - donderdag 30 augustus 2012 Antwoord Kijk maar 's goed:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 2 & 5 & { - 13} \\ 3 & 3 & { - 9} \\ { - 5} & 6 & 8 \\\end{array}} \right)\left( {\begin{array}{*{20}c} b \\ s \\ v \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} {1000} \\ 0 \\ { - 600} \\\end{array}} \right)$Helpt dat?PSEr stonden wel rare dingen in het oorspronkelijke antwoord, dat wel, maar dat heb ik stiekem verbeterd:-) WvR donderdag 30 augustus 2012 Re: Re: Buffels, schapen en varkens ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Ik weet dat ik een 3x3 matrix moet opstellen maar weet niet wat ik erin moet schrijven. Zouden jullie deze oef aub kunnen oplossen,helemaal?Ik heb morgen namelijk herexamen.Graag snel antwoord en bedankt! Freder 3de graad ASO - donderdag 30 augustus 2012
Freder 3de graad ASO - donderdag 30 augustus 2012
Kijk maar 's goed:$\left( {\begin{array}{*{20}c} 2 & 5 & { - 13} \\ 3 & 3 & { - 9} \\ { - 5} & 6 & 8 \\\end{array}} \right)\left( {\begin{array}{*{20}c} b \\ s \\ v \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} {1000} \\ 0 \\ { - 600} \\\end{array}} \right)$Helpt dat?PSEr stonden wel rare dingen in het oorspronkelijke antwoord, dat wel, maar dat heb ik stiekem verbeterd:-) WvR donderdag 30 augustus 2012
WvR donderdag 30 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq