\require{AMSmath} Exponentiële vergelijking oplossen zonder logaritme HeyIk moet deze opgave oplossen zonder logaritmen.6x-1 = 61/2x-1= 1/2x= 1+0.5x=1.5dacht ik, maar het klopt niet. Het meot 3/2 zijn.Kunnen jullie me hierbij helpen?Alvast bedankt! Karel 3de graad ASO - maandag 20 augustus 2012 Antwoord Is 1,5 niet hetzelfde als 3/2 dan? WvR maandag 20 augustus 2012 Re: Exponentiële vergelijking oplossen zonder logaritme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HeyIk moet deze opgave oplossen zonder logaritmen.6x-1 = 61/2x-1= 1/2x= 1+0.5x=1.5dacht ik, maar het klopt niet. Het meot 3/2 zijn.Kunnen jullie me hierbij helpen?Alvast bedankt! Karel 3de graad ASO - maandag 20 augustus 2012
Karel 3de graad ASO - maandag 20 augustus 2012
Is 1,5 niet hetzelfde als 3/2 dan? WvR maandag 20 augustus 2012
WvR maandag 20 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq