\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 68172 Re: Berekeningen rond zwaartelijnen Hallo Hans, Dit helpt me echt niet veel verder... groet, Rik Rik Le Iets anders - dinsdag 14 augustus 2012 Antwoord Je zegt zelf: BZ=2·ZM. Dus BZ/ZM=2, maar ook MZ/MB=1/3 en BZ/MB=2/3 toch? hk woensdag 15 augustus 2012 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Hans, Dit helpt me echt niet veel verder... groet, Rik Rik Le Iets anders - dinsdag 14 augustus 2012
Rik Le Iets anders - dinsdag 14 augustus 2012
Je zegt zelf: BZ=2·ZM. Dus BZ/ZM=2, maar ook MZ/MB=1/3 en BZ/MB=2/3 toch? hk woensdag 15 augustus 2012
hk woensdag 15 augustus 2012
©2001-2025 WisFaq