\require{AMSmath} Oplossen in R HeyKan u me zeggen hoe ik deze formule kan oplossen in R:2x3+9x2 $\leq$ 6x+5Wat moet ik nu doen om het op te lossen?Bedankt! Katrie 3de graad ASO - zaterdag 4 augustus 2012 Antwoord Katrien, Wanneer is 2x3+9x2-6x-5=(x-1)(2x2-11x+5)=(x-1)(x-5)(2x2-1)0.Maak nu een tekenoverzicht van de drie termen. kn zaterdag 4 augustus 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HeyKan u me zeggen hoe ik deze formule kan oplossen in R:2x3+9x2 $\leq$ 6x+5Wat moet ik nu doen om het op te lossen?Bedankt! Katrie 3de graad ASO - zaterdag 4 augustus 2012
Katrie 3de graad ASO - zaterdag 4 augustus 2012
Katrien, Wanneer is 2x3+9x2-6x-5=(x-1)(2x2-11x+5)=(x-1)(x-5)(2x2-1)0.Maak nu een tekenoverzicht van de drie termen. kn zaterdag 4 augustus 2012
kn zaterdag 4 augustus 2012
©2001-2024 WisFaq