\require{AMSmath} Gooien met twee dobbelstenen Je gooit met twee dobbelstenen. Wat is de kans dat je een 5 gooit of een even getal ? Ik heb voor 5, 4 mogelijkheden 1 4 4 1 3 2 of 2 3 P(5 of even )=4/12+6/12=10/12=5/6 is dit goed?: bouddo Leerling mbo - zondag 29 juli 2012 Antwoord Volgens mij is 'een 5 gooien' iets anders dan 'de som 5' gooien. Maar kansproblemen met 2 dobbelstenen doe je natuurlijk met een tabel. Zie 6. Gooien met twee dobbelstenen. WvR zondag 29 juli 2012 Re: Gooien met twee dobbelstenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Je gooit met twee dobbelstenen. Wat is de kans dat je een 5 gooit of een even getal ? Ik heb voor 5, 4 mogelijkheden 1 4 4 1 3 2 of 2 3 P(5 of even )=4/12+6/12=10/12=5/6 is dit goed?: bouddo Leerling mbo - zondag 29 juli 2012
bouddo Leerling mbo - zondag 29 juli 2012
Volgens mij is 'een 5 gooien' iets anders dan 'de som 5' gooien. Maar kansproblemen met 2 dobbelstenen doe je natuurlijk met een tabel. Zie 6. Gooien met twee dobbelstenen. WvR zondag 29 juli 2012
WvR zondag 29 juli 2012
©2001-2024 WisFaq