\require{AMSmath} Smijten met geld Gevraagd de kans op 2x kruis bij het gooien met twee geldstukken...Is dat 2/6=1/3? bouddo Leerling mbo - zaterdag 28 juli 2012 Antwoord Nee. P(2x kruis)=$\large\frac{1}{2}\cdot\frac{1}{2}$Misschien moet je kansen 's door lopen!? WvR zondag 29 juli 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gevraagd de kans op 2x kruis bij het gooien met twee geldstukken...Is dat 2/6=1/3? bouddo Leerling mbo - zaterdag 28 juli 2012
bouddo Leerling mbo - zaterdag 28 juli 2012
Nee. P(2x kruis)=$\large\frac{1}{2}\cdot\frac{1}{2}$Misschien moet je kansen 's door lopen!? WvR zondag 29 juli 2012
WvR zondag 29 juli 2012
©2001-2024 WisFaq